Misyon/Vizyon
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Misyonu: Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanındaki yasal mevzuata ve etik değerlere riayet ederek, reçete üretebilen, geliştirebilen, Türk ve dünya mutfak kültür ve uygulamalarına hâkim, aldıkları yabancı dil eğitimiyle de ulusal/uluslararası alanda rekabet edebilen, sektöre dayalı projeler üretebilen araştırmacı, sorumluluk sahibi, lider ve girişimci şefler yetiştirmektir.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Vizyonu: Mezunları sektör tarafından öncelikli tercih edilen, yaptığı bilimsel çalışmalar, projeler ve yeniliklerle ülkesine katkı sağlayan bir eğitim ve öğretim kurumu olmaktır.
Aday Öğrenciler İçin Program Tanıtımı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Tanıtım Broşürü
Turizm Fakültesi Stratejik Planı (2022-2024)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öz Değerlendirme Raporu
Turizm Fakültesi Organizasyon Şeması
Turizm Fakültesi İç ve Dış Paydaşlar
Turizm Fakültesi Görev Tanımları
1.Dekan
2.Fakülte Kurulu
3.Fakülte Yönetim Kurulu
4.Dekan Yardımcısı
5.Bölüm Başkanı
7.Öğretim Üyesi
8.Öğretim Görevlisi
9.Araştırma Görevlisi
10.Fakülte Sekreteri
11.İdari Destek Personeli
12.Mali İşler (Ayniyet, Satın Alma, Tahakkuk)
13.Personel ve Yazı İşleri
14.Öğrenci İşleri
15.Bölüm Sekreteri
16.Döner Sermaye
17.Taşınır Kayıt Yetkilisi
18.Yardımcı Hizmetler
Turizm Fakültesi Kurul ve Komisyonlar Listesi
Turizm Fakültesi Kurul ve Komisyonlar
Turizm Fakültesi Birim İç Değerlendirme Raporları (BİDR)
Birim İç Değerlendirme Raporu 2022
Birim İç Değerlendirme Raporu 2023
Mevzuat
İç ve Dış Kaynaklı Dokümanlar
Turizm Fakültesi Staj Yönergesi
Azami Süresini Dolduran Ön Lisans ve Lisans Öğrencilere İlişkin Uygulama İlkeleri