Arsuz Atatürkçü Düşünce Derneği'nden İSTE Rektörlüğü'ne Anlamlı Ziyaret
Arsuz Atatürkçü Düşünce Derneği Gençlik Kolları Başkanı ve Üyeleri İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli'yi makamında ziyaret etti.

Arsuz Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gençlik Kolları Başkanı Erdinç Devrim ve üyeleri; Erdem Harmaoğlu, Süleyman Devrim, Ali Zorlu, Tuğçe Kel, Pınar Kılınç İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli'yi makamında ziyaret etti. Prof. Dr. Türkay Dereli; gençliğin geleceğimiz için çok önemli olduğunun altını çizerek, "bu bağlamda Üniversite olarak gençlerimizin önünü açmak için gayret sarf ediyoruz" dedi. Konusu; "Atatürk, Bilim ve Üniversite" olan keyifli bir sohbet sonrasında Prof. Dr. Türkay Dereli tarafından Arsuz Atatürkçü Düşünce Derneği Gençlik Kolları Başkanı ve üyelerine "Üniversite – Bir Dekan Anlatıyor" adlı bir kitap hediye edildi. Ziyaret sonrasında, Prof. Dr. Türkay Dereli'yi ziyaret eden Arsuz ADD üyeleri, kendilerine gösterilen ilgi ve ayrılan zaman için teşekkür ettiler.

"Arsuz Atatürkçü Düşünce Derneği'nden İSTE Rektörlüğü'ne Anlamlı Ziyaret" isimli dosyayı indirmek için TIKLAYINIZ