İSTE'yenlere TABLET!

• Üniversitemizin TEKNOVERSİTE vizyonu kapsamında uygulanan öğrenme ekosistemini güçlendirmek amacıyla, eğitim-öğretim-araştırma süreçlerinde kullanılmak üzere, 2017 LYS tercih işlemleri sonucunda Üniversitemizin lisans programlarına yerleşen ve kayıt yaptıran tüm öğrencilerimize (özel yetenek sınavları ile öğrenci kabul eden programlar hariç) bir adet TABLET verilecektir.

• Mezun olan veya üniversiteden herhangi bir sebeple ayrılan öğrencilere verilen TABLETLER geri alınacaktır.

• Sponsor desteği (Sponsorlar ayrıca ilan edilecektir) ile yapılan bu proje, gerekli finansman sağlanabildiği takdirde; ön lisans ve özel yetenek sınavları ile öğrenci kabul eden programlar için de genişletilebilir.

• İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE); bu projenin yürütülmesi, sürdürülmesi, gerektiğinde durdurulması, kapsamının belirlenmesi, tabletlerin konfigürasyonun belirlenmesi ve proje ile ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutar.