İSTE Çocuk Üniversitesi ve Payas Stem Eğitim İşbirliğiyle Yaz Kampı

İSTE Çocuk Üniversitesi ve Payas Stem Eğitim Merkezi İşbirliğiyle gerçekleştirilecek olan Yaz Bilim Kampı 17.07.2017 -21.07.2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Yaz Kampı'na 3. sınıf - 18 yaş arası öğrenciler katılabileceklerdir.

Her gün sabah saat 9:45'de Makina Mühendisliği'nin önünden kalkacak olan servis ile öğrenciler Eğitim Merkezine götürülecek, 13:30 program bitiş saatinde ise Eğitim merkezinden alınarak Makina Mühendisliği bölümünün önüne getirilecektir.

Yaz Kampı Haftalık Program Akışı

Tanışma Draması

Pudingli Matematik

K'nex ve Kopla etkinliği

Kil Etkinliği

Roket Etkinliği

Yaz Kampı'nın Gerçekleştirileceği Yer: Türk Yurdu Parkı, Payas, Hatay/Türkiye

Yaz Kampına çocuklarının katılmasını isteyen velilerimizin Başvuru Formunu doldurmaları ve cocuk.universitesi@iste.edu.tr adresine göndermeleri rica olunur. Yaz Kampına kabul edilen öğrencilerin velilerine mesaj ile bilgi verilecektir. 17.07.2017 Pazartesi günü saat 09:45'de çocuklarını servise getiren velilerden servis ile gitmesine izin verdiğini belirten dilekçe ile gelmeleri rica olunur.

Doç.Dr.Selin SAYIN
Rektör Danışmanı